Afstandsinwijdingen

Agape Reiki

Agape is een Grieks woord dat “onvoorwaardelijke liefde” representeert. Het is een universele, geestelijke, spirituele liefde. Het is gemakkelijk te gebruiken en tegelijkertijd zeer effectief.

Iets voor jou? Agape Reiki kan
je hartcentrum openen;
verlichten bij liefdesverdriet;
ondersteunen bij een gebroken hart;
woede transformeren in liefde.

€ 22,-

Blue Cloud of Archangel Michael™

De blauwe straal van Aartsengel Michael geeft jou een beschermend schild tegen negativiteit, en met name ook tegen eigen negatieve gedachten. Deze energie helpt je om jezelf te reinigen na een dag vol (negatieve) energieën van anderen. Geeft rust en ontspant.

Voor wie is de Blauwe straal van Aartsengel Michael inwijding geschikt?
Deze inwijding is voor iedereen geschikt. Ben je bekend met energiewerk? Dan zul je de energie eenvoudiger herkennen.

€ 22,-

Hanael’s Letter of Peace™

Een nieuwe soort generatie energie. Het is er om ons te helpen vrede te sluiten met mensen met wie we geen vrede hebben. Het kan een familielid zijn met wie we een slechte relatie hebben, of een vriend, een kennis, een beroemd persoon of zelfs jezelf. Maar het belangrijkste is om te verlichten wat vergeven mag worden, want vergeving bevrijdt je. We vergeven niet voor andere mensen, we vergeven voor onszelf.

We gaan naast de inwijding een meditatie doen. Daarna schrijf je twee brieven aan deze persoon. Ga jij de uitdaging aan? Het zal ontzettend opluchten.

€40,- 

Zon Reiki

Zon Reiki bevat de hoge trillingsfrequentie van de zon. Het brengt vitaliteit en verjonging van ons fysieke lichaam op cellulair niveau. Nu de frequentie van de aarde toeneemt mogen we nog meer ontvangen.

Het verhoogt je wilskracht en ons energieniveau. Het werkt daarom enorm goed bij uitstelgedrag.

Zon Reiki is zeer eenvoudig te gebruiken. Het kan worden uitgevoerd als een zelfstandige sessie of als “finishing touch” voor elke andere energiebehandeling.

€ 40,-

PURPLE REIKI

Purple Reiki is energie die helpt bij het oplossen van blokkades en weer laten stromen van energie.
Lees meer

Gold Reiki

Gold Reiki bestaat uit 3 levels. Met de inwijding wordt je afgestemd op de sterkst zuiverende werking van het edelmetaal goud. Dit staat bekend om je te beschermen tegen ongewenste energieën.

Gold Reiki ondersteunt in het verminderen van angstige gevoelens, negativiteit, spanning en prikkelbaarheid.

Het werkt ook heel goed bij het ondersteunen van kinderen. Kinderen die energetisch onbalans ervaren, gevoelig zijn, moeite hebben met focus en angstig kunnen zijn. Ook  kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, reageren er heel goed op.  Deze energie helpt ze om meer ontspanning en rust te ervaren in hun al drukke leventje.

€ 55,-

Inclusief handleiding en certificaat 

Licht Reiki

Licht Reiki is een heel mooi veelzijdig energiesysteem. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Je werkt met spiralen van licht, licht piramides en poorten van licht. Er zijn meditaties inbegrepen, chakra oefeningen, en nog meer!

Licht Reiki nodigt je uit om jouw leven mooier te maken, maar ook om de wereld om je heen mooier en lichter te maken

Licht Reiki is bedoeld om mee te healen en kan zowel hands-on als op afstand gebruikt worden. Om dit energiesysteem te ontvangen is minimaal Usui Reiki 1 nodig en bij voorkeur ook Reiki 2.

€ 35,-

Praktische informatie over de afstandsinwijdingen
Naast Reiki 1, 2 en 3 zijn er ook prachtige, aanvullende energiestromen beschikbaar. Ieder met zijn eigen kracht en eigenschappen. Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met je op om een datum af te spreken. De energiestromen word persoonlijk (op afstand via videobellen) aan je doorgegeven door onze gecertificeerde docente Wietske Hopstaken. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden deze inwijdingen vaak als intens en heel bijzonder ervaren.