Kundalini Reiki

Kundalini energie stroomt van nature bij iedereen. Door onze de huidige (drukke) maatschappij stroomt deze echter vaak te zwak en verliezen we onze aarding. Door deze slapende Kundalini energie aan te wakkeren, kun je steeds meer echt jezelf zijn en jouw ware kracht en potentie omarmen.

Kundalini energie is een energierol onderaan de ruggengraat. De energie is te herkennen aan een rondje van circa 1 cm groot, die in 3 ½ rol opgerold ligt. Kundalini energie stroomt van beneden naar boven, terwijl Usui Reiki juist van boven naar beneden stroomt. Als beiden geactiveerd zijn, dan zal je de optimale balans en energie ervaren.

Het opstijgen van de Kundalini energie door de chakra’s, die ook doorstroomt naar de aura, dient geleidelijk gebeuren, omdat het een sterke kracht heeft en gepaard kan gaan met heftige emoties en ervaringen zodra blokkades worden doorbroken. Daardoor wordt de totale inwijding over 3 inwijdingen verdeeld.

Kundalini Reiki zorgt voor een veilige manier van het activeren van deze energie en het geeft je toegang tot de grootst mogelijke bron van energie.

Praktische informatie
Je ontvangt:
* Uitgebreid handboek (PDF)
* 3 inwijdingen (level 1 t/m 3 Mastergraad). Deze gaan we samen door persoonlijk of via beeldbellen.
* 7 extra inwijdingen (Diamant Reiki, Kristal Reiki, DNA Reiki, Geboorte trauma Reiki, Locatie Reiki, Vorige levens Reiki, Balans Reiki). Deze extra energieën kun je zelf activeren na het ontvangen van de level 3 Mastergraad. Alles wordt duidelijk uitgelegd in het handboek (PDF) dat je ontvangt bij deze bij deze cursus.
* Zodra je de inwijding(en) hebt binnen gehaald, mag je jouw ervaring met mij delen. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.
* Voor deze inwijding adviseren we dat je  de live cursus Usui Reiki hebt gedaan, zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie. Maar dit is niet verplicht.

Praktische informatie
Vooropleiding: Reiki I (advies)
Duur: 3 afspraken via beeldbellen
Niveau: MBO
Kosten: €85
Docent: Wietske Hopstaken
Cursusmateriaal: Handboek (PDF)
Inbegrepen: lesmateriaal en een certificaat bij succesvol afronden

Wietske Hopstaken

Docente
Kundalini Reiki
€ 85Eenmalig en data in overleg

Wil jij de Kundalini inwijding ontvangen? Schrijf je dan hieronder in of neem contact met ons op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wellicht ook interessant voor jou:

Vorig bericht
Reiki 2
Volgend bericht
Purple Reiki