Reiki massage

De term Reiki staat voor universele levensenergie. Iets waar ieder mens over beschikt. Wanneer er blokkades in ons lichaam zijn, kan de energie niet vrijuit stromen. Hierdoor ontstaat er een disbalans met uiteenlopende klachten als gevolg. Bij een Reiki massage worden bepaalde punten (de chakra’s) van het lichaam gestimuleerd waardoor de blokkades verdwijnen en het zelfhelend vermogen van het lichaam zich herstelt.

Reiki massage is een combinatie van een Reiki behandeling volgens The Usui System of Natural Healing en een ontspanningsmassage.

Tijdens deze cursus leer je op basis van je intuïtie een Reiki behandeling en een massage met elkaar te combineren. Verder zullen we aandacht besteden aan onder andere de basis van de chakra’s. Je ontvangt géén inwijdingen. Je gaat ervaren door te doen.

De cursus wordt gegeven in groepen van 4 tot 6 deelnemers verspreid over 2 dagdelen. We werken tijdens de praktijkdagen niet met introducés of modellen, maar je wisselt na het oefenen met je medecursist. De reden? Het is belangrijk dat je zelf de massage ondergaat en voelt wat dit voor jou als ontvanger kan doen.

Na het volgen van deze cursus kun jij op basis van je intuïtie een volledige Reiki massage geven voor optimale ontspanning voor jou ontvanger.

Praktische informatie

Vooropleiding: minimaal Reiki I
Duur: 2 dagdelen
Niveau: MBO
Kosten: 250,-
Cursusmateriaal: naslagwerk inbegrepen
Docent: Wietske Hopstaken

Wietske Hopstaken

Docente


Geplande cursusdata:

Op aanvraag

Reiki Massage
250Eenmalig

Meld je aan en we plannen samen een datum in!

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wellicht ook interessant voor jou:

Volgend bericht
Anatomie & Fysiologie
Menu