Opleidingcentrum

Opleidingscentrum Body & Mind is tot stand gekomen in december 2020. Mark van der Moere (eigenaar) was destijds werkzaam als logistiek/algemeen manager met daarnaast een enorme interesse voor sport en massages. Naast zijn werk was hij zich continue aan het verdiepen en ontwikkelen door cursussen te volgen op dit gebied. Bij zijn zoektocht naar leuke cursussen en zijn plan voor de toekomst kwam hij er al snel achter dat er op dit gebied weinig aanbod in Zeeland aanwezig was. Een mooie kans om zijn passie te combineren met zijn logistieke achtergrond…… Opleidingscentrum Body & Mind.

Visie

Wat een wereld leven we in! Een wereld gedreven door werken, stress, ziekte, woede en angst. De mens lijkt hierin mee te veranderen. Hele dagen werken, hele dagen aan staan met alle gevolgen en klachten van dien. Opleidingscentrum Body & Mind speelt in op deze wereld door mensen de tools te leren beter voor zichzelf en andere te zorgen. Te doen wat iemand leuk vindt en mensen te leren hoe ze voor zichzelf en iemand anders kunnen zorgen.

Missie

Opleidingscentrum Body & Mind vormt een groep van enthousiaste professionals die mensen willen stimuleren en motiveren door het overdragen van enthousiasme, kennis en kunde op gebied van Energetisch helen, sport en Massages & therapieën. Het doel is jou te laten doen wat je leuk vindt, waar jouw talenten liggen.

Voor wie?

Opleidingscentrum Body & Mind is toegankelijk voor iedereen die een interesse heeft voor energetisch helen, sport en of massages & therapieën.

Onder andere door middel van een intakegesprek starten we graag de zoektocht naar wat het beste bij je interesse past. Staat er nog iets niet op het programma van opleidingscentrum Body & Mind laat het ons dat weten, we gaan graag voor je aan de slag om jouw interesse te vertalen naar een leuke workshop, opleiding of cursus.

Menu