Body & Mind Opleidingen

Opleidingscentrum Body & Mind is tot stand gekomen in december 2020. Mark van der Moere (eigenaar) was destijds werkzaam als logistiek/algemeen manager met daarnaast een enorme interesse voor sport en massages. Naast zijn werk was hij zich continue aan het verdiepen en ontwikkelen door cursussen te volgen op dit gebied. Bij zijn zoektocht naar leuke cursussen en zijn plan voor de toekomst kwam hij er al snel achter dat er op dit gebied weinig aanbod in Zeeland aanwezig was. Een mooie kans om zijn passie te combineren met zijn logistieke achtergrond…… Opleidingscentrum Body & Mind.

Visie

Wat een wereld leven we in! Een wereld gedreven door werken, stress, ziekte, woede en angst. De mens lijkt hierin mee te veranderen. Hele dagen werken, hele dagen aan staan met alle gevolgen en klachten van dien. Daarnaast is eenzaamheid en onzekerheid in deze wereld niet vreemd meer.

Body & Mind opleidingen heeft zich voorgenomen deze trend in de wereld te gaan bestrijden. Dit gaan we doen door in te spelen op deze wereld door mensen het aanbod te doen de tools te leren beter voor zichzelf en andere te kunnen zorgen. We willen de mensen gaan motiveren in zichzelf te investeren en te gaan doen of vinden wat hij/zij leuk vind om te doen.

Wat wil jij? wat vind jij leuk om te doen? Waarvan zeg jij nou tegen iedereen als ik nou eens de tijd en het geld had zou ik dit willen doen? Laat het ons weten en wellicht kunnen wij wel iets voor je betekenen.

Missie

Opleidingscentrum Body & Mind vormt een groep van enthousiaste professionals die mensen willen stimuleren en motiveren door het overdragen van enthousiasme, kennis en kunde op gebied van Energetisch helen, sport en Massages & therapieën. Het doel is jou te laten doen wat je leuk vindt, waar jouw talenten liggen.

Voor wie?

Opleidingscentrum Body & Mind opleidingen heeft een aanbod wat toegankelijk is voor iedereen die een interesse heeft voor energetisch helen, sportzorg en of massages & therapieën.
We organiseren diverse leuke laagdrempelige workshops, cursussen en opleidingen waar je zonder vooropleiding al aan deel kunt nemen.

Ben jij nou nog opzoek naar wat jij echt leuk vind? Onder andere door middel van een intakegesprek starten we graag de zoektocht naar wat het beste bij je interesse past. Staat er nog iets niet op het programma van opleidingscentrum Body & Mind opleidingen laat het ons dat weten, we gaan graag voor je aan de slag om jouw interesse te vertalen naar een leuke workshop, cursus of opleiding.

Menu